Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


sims 2

2008.04.05

Kép

Ez egy tök jo játék de nehéz mer hamar meg halsz és nehéz sok pénzt szerezni!!! énis játszok ezel  a játékal és tetszik nekem!

The Sims 3 hosszú leírás

A The Sims 3 lehetővé teszi, hogy igazán egyedi simjeid elmerülhessenek az otthonuk küszöbén várakozó nyitott, élő szomszédságban! A The Sims 3 szabadsága végtelen lehetőségekkel inspirál, csínyek és meglepetések váratlan pillanataival szórakoztat majd.

Megjelenés:2009-ben.

Elindult a The Sims 2 Szabadidő verseny!

 

Versenyezz értékes nyereményekért!

 

A The Sims™ Szabadidő verseny nemcsak kellemes szórakozást kínál, hanem értékes nyereményekkel is kecsegtet. Játszál memóriajátékkal, dobj kosárra, dartsozz és írányítsd a játékhelikoptert! A versenyben való induláshoz regisztrálnod kell, a 10 legmagasabb pontszámot összegyűjtő játékost értékes nyereményekkel jutalmazzuk.

Ne habozz, regisztrálj most, és versengj a nyereményekért! 

forrás:http://www.electronicarts.hu/

The Sims™ 2 Jó Utat

Kép Fedezd fel SIM-eddel az exotikus nyaralóhelyeket! Ragadd ki SIM-ed a hétköznapokból és vidd el őt a három exotikus nyaralóhely egyikére

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Isten hozott a hivatalos Angliában az Sims™ 2 honlap

Kösz azt, hogy benézzenek egy látogatásért!

Ez egy programdús hét volt és igazán izgatottak vagyunk, hogy bejelentjük The Sims™ 3 függőben levő érkezését! Ez hivatalos, ez az útján van!

De, sok van ellátásba, amit foglalkozol, The Sims 3 kibocsátása. A Sims™ 2 FreeTime bizonyul hogy eddig Sim játékosok közepette legyen a legnépszerűbb bővítési csomagok közül az egyik. Vizsgáld át a videót hogy lásd, amit a Simjeid el tudnak érni, amikor rájuk egy kevés idő bíznak.

Plusz, ha neked kedved van ahhoz, hogy belső építészetnél próbáld ki a kezedet, azután kaptuk a Stuffot, csomagolj neked szintén! Nemrég bejelentettük, hogy az a The Sims™ 2 Kitchen & Bath Interior Design Stuff csomag áprilisban a polcokon lesz. Vizsgáld át a videót itt!

Térsz vissza több Sim hírért állandóan! És ha neked kedved van ahhoz, hogy bármiről csevegj, azután átszaladsz egy barátságos mérkőzés fórumaihoz, csevegj barátokkal.

Happy Simming!


Bizonyára köztetek is vannak olyanok, kik kívülállóként értetlenkedve nézték a Maxis hihetetlen sikereket elért The Sims című "életszimulátorának" soha azelőtt nem látott menetelését az eladási listákon, melyek első helyéről a folyamatosan záporozó kiegészítőknek hála hosszú évekig nem volt hajlandó leszállni. A sikerre még a hozzáértők is csodálkozó szemeket meresztettek, hiszen addig az volt a felfogás, hogy azért ülünk le a számítógép elé, hogy kiszakadjunk a hétköznapokból, nem pedig azért, hogy pontosan oda ugorjunk vissza. Márpedig a Sims lényege pont ez volt: fogd virtuális énképedet, fuss be vele virtuális karriert, mosogass virtuális edényeket, vidd ki a virtuális szemetet, csinálj virtuális gyereket és szerezz virtuális barátokat. A Maxis azonban a lehetetlent is véghezvitte: kis csapatukkal egy hihetetlenül poénosra és egészen egyszerűen szórakoztatóra sikerült produktummal álltak elő, mely mind a mai napig szerves része szinte minden (magánkutatásaim eredményeképpen bizton állíthatom: többnyire fiatal és nőnemű) egyén személyi számítógépének - Önök most Grusi bemutatkozó tesztjét olvashatják el Draven kommentjeivel megfűszerezve:

2003. október 25. szombat  -   Sims 2


Sims. Egy név, melynek hallatán milliók örülnek s ezrek szórnak átkokat. Will Wright kicsiny babaháza megoszotta a játékosközösséget, vannak elvakult rajongók, de igen népes az AntiSims tábor is. Azonban egy dolog senki számára sem kétséges: a program világsiker lett. Több mint 8 millió eladott példány és a játéktörténelem legtöbb expanziója után nem volt kérdéses a folytatás készülte. A Maxis igen bölcsen nem a saját feje után ment, a játékosok véleménye alapján formálják a folytatást. Az újabbnál újabb képeket és videókat látva úgy néz ki, újra történelmet írnak.
KAPCSOLODÓ HÍREK:


 

  Szállítás alatt a legújabb Sims-kiegészítő

A Sims 2-kiegészítők végeláthatatlan sora tovább kígyózik: szállítás alatt áll, így valószínűleg tartja az előre kiírt február 29-i megjelenési időpontot a Sims 2: Free Time című kiegészítő, melyben virtuális embereink szórakozási lehetőségei bővültek ki. Rengeteg új játékszer és hobbi-kellék várja azokat, kik sokadszorra is hajlandóak pénzt kiadni valami olyasmiért, amit már elsőre is illett volna implementálni az alapjátékba.
 

 

  Újabb Sims 2-kiegészítő a láthatáron

Szinte még be sem aranyozódott a The Sims 2: Nightlife, az Electronic Arts máris bejelentette, hogy nem állnak le, s már folynak a munkálatok a következő kiegészítésen. Pontos részletekkel nem szolgáltak a multicég emberei, ám annyit lehet tudni, hogy most a meló lesz a központban: ha kedvünk tartja, akár saját vállakozást is indíthatunk, vagy éttermet nyithatunk a belvárosban - a cél természetesen a meggazdagodás és az alkalmazottak folyamatos terrorizálása. A képek egyelőre váratnak magukra, ám kétlem, hogy sokáig.
 

 

  Sims TV show

Interaktív TV show-n töri a fejét az Electronic Arts: a tervek szerint a nézők a The Sims 2 segítségével egy virtuális család életébe szólhatnak bele, - menj ki a konyhába, főzz, olvass, mindezt valós időben, több tízezer játékos bevonásával. Az elképzelés még finomításra szorul, de a kiadóóriás már több csatornával is megkezdte a tárgyalást az ötlet megvalósításával kapcsolatban.

 

 

  Patch duo

Két igen népszerű játék hivatalos javító csomagja érkezett meg a napokban, melyeket ajánlott letölteni. Az első, az Armies of Exigo 1.3-as patch, a másik pedig az 1.0.0.994-es verziószámú The Sims 2 javítás. Mindkettőt megtaláljátok a letöltéseink között a jobb oldalon, vagy a játék adatlapján.
 

 

  Sims 2 patch

The Sims 2 Az igazat megvallva, itt volt már az ideje, hogy a Maxis fejlesztőcsapata kiadjon a Sims 2-höz egy vaskos javító csomagot. A v1.0.0.971-es verziószámú patch remélhetőleg a játék során felmerülő összes bosszantó hibának orvoslását tartalmazza, mert sokan már a tapétát kaparták a bosszantó apróságok miatt. A javításokról bővebben a Sims 2 hivatalos oldalán olvashattok.

 • Sims 2 v1.0.0.971 CD patch
   

 •      

   

    Sims: politikai játszótér

  Mr. George "dubyah" Bush tegnap szoros küzdelemben legyűrte a vietnámot is megjárt Kerry-t - a csatározás a valóságban véget ért, a virtuális hadszíntéren azonban zajlik az élet. A manapság oly nagy népszerűségnek örvendő reality showk egy érdekes témája lehetne két politikus összebútorozása - no de ki vállalkozna erre? Természetesen Bush és Kerry: persze csak a The Sims 2-ben. Brazil szappanoperákat megszégyenítő jelenetek egy kattintásnyira: garantált szórakozás!
   

   

    Sims 2: túl a millión!

  Alig 10 nap alatt nem kevesebb mint 1 millió Sims rajongó döntött a The Sims 2 megvásárlása mellett! A széria fölött bábáskodó Electronic Arts 22 éves története alatt ilyen sikeres debütálást még nem ért el, így nem csoda, ha a gigászi cég központja jelenleg a kiöntött pezsgő áradatával küzd - természetesen a simoleanok számolgatása mellett.
   

   

    The Sims 2 a boltokban!

  Bár én személy szerint nem vagyok egy nagy Sims rajongó, a régi szép időkben én is órákat szenteltem virtuális babaházam élőlényeinek terelgetésére. Felfokozott izgalommal és remegő kézzel vetettem rá magam a postaládámban landolt sajtóközleményre, melyben ez állt: a The Sims 2 szeptember 20-tól minden nagyobb szaküzlet polcáról megkaparintható! Reszkessetek malacperselyek, durva egy őszünk lesz.

  Véleményezd (3) Adatlap Képek A játék kapható a HCG.Shopban
   
   2004. augusztus 24. kedd

  2004/08/24 2:57 - Flynn

    Kész a Sims 2!

  A hatalmas bearanyozódási roham a Sims 2-t is utolérte, így a világ legjobban eladott szoftvere valószínűleg újabb hosszú évekre biztosította be magát a különböző nemzetek top10-es listáin. Megjelenés szeptember közepén!
   

   

    Sims 2 videó

  Tegnap már kihirdette a Maxis fejlesztőcsapata, hogy milyen gép is fog kelleni a várva várt Sims 2 futtatásához. A mai napon azonban egy valamivel több mint másfél perces videót publikált, mely a "Friday 13th" nevet kapta. Az alig 10 megás moviet a jobb oldalról szippanthatjátok le.
   

   

    Sims 2 minimum gépigény

  No lám, kicsit megváltozott a heteken belül megjelenő The Sims 2 gépigénye: sajnos a darab több erőforrást követel mint azt a fejlesztés kezdetén gondolták. Íme az alapkonfig a viszonylag zökkenőmentes futtatáshoz:

  • Intel Pentium III 800MHz
  • 256MB RAM
  • 3.5 GB HDD
  • 32 megás, DirectX9 kompatibilis VGA (Geforce 2/Ati Radeon 7200+)
  • Windows 98/2000/Me/XP
   

   

    The Sims2 bónusz DVD kiadás

  Szeptember 17-én Will Wright virtuális babaházának második epizódja hosszas késlekedés után végre előmerészkedik rejtekéből, hogy minden bizonnyal újabb dollármilliókat hozzon az Electronic Arts konyhájára. A The Sims 2 és a sorozat rajongóinak a gigászi cég ezúttal egy speciális DVD kiadással óhajt kedveskedni. Amennyiben az Észak-Amerikában élő vásárlók előrendelik a programot, úgy hozzájuthatnak a koronghoz, melyre temérdek extrát préseltek fel a darabért felelős Maxis dolgozói. Többek között az alábbi bónuszokkal számolhatnak a szerencsések:

  • Interjúk: Olyan személyekkel készült párbeszédek, akik a cucc kezdetétől fogva azon dolgoztak, hogy a lehető legtökéletesebbre csiszolják a világ egyik legnépszerűbb programjának folytatását. Olyan tippeket és trükköket mutatnak be, mellyel garantálan sikerrel igazgathatjuk virtuális emberkéinket.
  • Film Making 101: Az azonos nevet viselő új opció rejtelmeit tárja fel ezen menüpont. A rendezői székbe pattanva minden moziőrült elkészítheti saját kis filmjét.
  • Kimaradt jelenetek: A fejlesztés során kivágott, vagy épp elrontott animációk gyűjtőhelye. Bugok és easter egg-ek egyaránt garantáltan nevetésre késztetik majd a nézőt.
  • Bónusz matériák: Hatalmas kollekciónyi háttérkép, ikon és screenshot, ráadásképp egy webkit, mely nagy segítséget nyújt egy Sim2 rajongói oldal elkészítéséhez.
   

   

    The Sims 2 - újabb videó

  Számtalan videó jelent már meg mindenki kedvenc ember szimulátor progijának folytatásából, a szeptember közepén debütáló Sims 2-ből. Nos a Maxis fejlesztőgárdája ismét megajándékozott bennünket egy közel 10 megás movie-val, melynek a "Flirting", azaz flörtölés címet adta. A trailerben megfigyelhetjük, hogy az apró emberkék miként választanak maguknak virtuális párt, s mit meg nem tesznek ennek érdekében...:)
   

   

    GDZ a Sims 2-ben

  Ganxsta Döglégy Zolee Akár áprilisi tréfának is beillene a következő hír a Blikk.hu-ról, de mivel bolondok napja már elmúlt, hihetük az infó valódiságában. Történt ugyanis, hogy Ganxsta "Döglégy" Zolee-t felkeresték az EA emberei és felajánlottak neki egy finom kis szerepet a Sims 2-ben. A hozzáállás Zolee-hoz méltó volt: "Én leszek az egyetlen magyar figura a rengeteg hollywoody színész között. Ezért úgy érzem, külön megtiszteltetés, hogy rám esett a választás. Igaz, nem vagyok megszállott gépfüggő, de nagyon mókásnak találom a feladatot."
  Eggyel több ok arra, hogy kipróbáljuk a játékot! :D
   

   

    E3 2004 // Sims 2 megjelenési infó

  Azt hiszem a Sims nevet nem kell bemutatnom senkinek sem, talán a létező legnagyobb rajongótáborral rendelkezik a számítógépes játékok között, igaz jó pár gyűlölője is van, ám senki sem közömbös irányába. A fanoknak jó hír, hogy az E3 alkalmából a Maxis bejelentette a második rész megjelenésének pontos idejét, amely a tervek szerint az idei év szeptember 17-ét jelenti.
   

   

    E3 2004 // Megnyílt a Sims 2 BodyShop

  Még el se készült a Sims második része, de már most elkezdhetjük leendő alattvalóink teremtését, és ehhez nem kell mást tenni, mint ellátogatni a játék honlapjára, letölteni 2 kövér fájlt (110 és 105 MB), aztán mehet is a Frankensteinkedés. Segítségképpen van bevezetés hat nyelven és kézikőnyv másik 13-on (magyar természetesen nincs köztük, de kínai kétféle), valamint egy korrekt hibaelhárító és egy GYIK oldal, ennyi segédlettel bárkit megalkothatnak az önjelölt génsebészek. Így már nem is tűnik olyan rossznak ez a Sims 2, csak eltart egy darabig feldolgozni az összes PLayboyt...
   

   

    E3 2004 // The Sims 2 trailer

  The Sims 2 A legnépszerűbb játékok közé tartozó Sims folytatásának videója is elfoglalta helyét a Microsoft standjánál és hamarosan csalogatja magához rajongótáborát. Ezt a kis videócskát már tőlünk is letölthetitek, így kímélünk meg titeket a kiutazástól :D Persze gondolom mindenki legszívesebben a helyszínről figyelné végig a bemutatót, ami nem is csoda, hiszen van mit nézegetni a kiállításon.
   

   

    The Sims 2: Body Shop

  Ne örüljetek, nem egy Sims 2 expanzió van készülőben, csupán arról lenne szó, hogy a Maxis megjelentet egy amolyan "testépítő" addont a játékhoz májusban, még megjelenés előtt, Body Shop néven. Ez a stuff lehetővé teszi, hogy magunk formázzuk meg karakterünk külső vonásait, kezdve a hajától egészen a lábáig. Saját készítésű elemeket is vihetünk a manipulálásba egy egyszerű Paint, vagy Photoshop segítségével. Ezt a megoldást igazán bevezethetnék más játékokba is... Nézzétek meg a képeket, én addig lemegyek a boltba egy kiló lábszárért.

  The Sims 2: Body Shop The Sims 2: Body Shop The Sims 2: Body Shop

  Véleményezd (0) Adatlap Képek A játék kapható a HCG.Shopban
   
   2004. február 5. csütörtök

  2004/02/05 20:59 - Grabo

    The Sims 2 képek

  Vészesen közeledik a The Sims 2 megjelenési ideje... Ennek köszönhetően egyre jobb képeket tudnak prezentálni hétről-hétre az Electronic Arts emberei, melyeket mi természetesen azonnal megosztunk veletek! A képeken a karaktereken kívül igaz nincs semmi figyelemreméltó, de azért egy pillantást mindenképpen érdemes vetni a drágákra!  Véleményezd (5) Adatlap Képek A játék kapható a HCG.Shopban
   
   2004. január 28. szerda

  2004/01/28 18:54 - Wilson

    Sims 2 és MohAA: Pacific Assault csak júliusban

  A világ legnagyobb és legbefolyásosabb kiadójaként számon tartott Electronic Arts a tegnap megtartott pénzügyi konferenciáján biztossá vált, hogy a The Sims 2 és a Medal of Honor: Pacific Assault nem jelenik meg az eredetileg kitűzött időpontban. Az eredetileg tavaszra datált programok legkorábban csak júlisban debütálhatnak, mivel a tökéletesítéshez még jópár hétre szükségük van a t. fejlesztő uraknak.
   

   

    The Sims 2 képek

  Megszokhattátok már, hogy az Electronic Arts szinte hetente ad ki képeket, videókat a hamarosan elkészülő Sims 2-ből.
  Szerencsére mindig friss, érdekes látnivalót tud publikálni, gondoljatok csak a leszbis képekre...:) Nos ismét négy szaftos kis kedvesség látott napvilágot, melyeket akár alant, akár a shotkukkerünkben csekkolhattok!


   

   

    The Sims 2 - újabb movie

  Ismét itt a már jól megszokott Sims 2-es meglepi csomag, ezennel videó formájában. A cucc egy alig 20 megás movie-t tartalmaz, mely által több mint egy percen át nyerhetünk betekintést a készülő játékba... Ha sokaljátok a 20 megát, nekieshettek egy alig 5 megás változatnak is, ugyanis volt olyan jó az EA és elkészített a modemesek részére is egy kisebb változatot!
   

   

    The Sims 2 képek

  Az Electronic Arts ismét nagylelkű volt, s kiadott pár képet készülő félben lévő progijukból, a The Sims 2-ből! Mindez nem is lenne akkor szenzáció, ám ha megnézitek a képeket, lesz pezsgés kedvenc ember szimulátorunk második részében, ugyanis imádott szomszédaink habozás nélkül ránkhívhatják a zsarukat egy hangosabb éjszakán, vagy akár betekinthetünk sim gyerekünk koleszos életébe is... Az EA-sok egyébként egy egész korrekt dolgot is bevezettek, melynek segítségével remélhetőleg akár arra is lehetőségünk lesz, hogy kedvenceink szerelmi életét egy harmadik személy bevonásával tegyük színesebbé...:)


   

   

    Sims 2 - szomszéd néző...

  Rég adott magáról információt a már most garantáltan kasszasikernek számító The Sims 2. Electronic Arts-os barátaink megleptek minket egy alig harminc másodperces videóval, melyben betekintést nyerhetünk szomszédaink házainak elhelyezkedésébe apró sim városunkban... A stuff alig több mint 3 megácska, amit a hivatalos oldalról tudtok leszippantani!

   

   

    Sims 2 képek

  Lassan csordogálnak az infók és a cuccok a Sims 2 háza tájáról... Így szokott ez lenni az EA progijainál, már hónapokkal a megjelenés előtt elhalmoznak minket mindenféle kedvességgel. Ezennel pár képpel leptek meg minket, melyek már nagyrészt szerepeltek a kiadott videókban, ám most egy extra hálaadási képet is hozzácsaptak a csomaghoz!   

    The Sims 2 - Twins movie

  Minden idők talán egyik legsikeresebb játéka a Sims második részéből a minap publikált egy csinos kis videót az Electronic Arts. A movie-t "Twins" névre keresztelték, s ismét a progi továbbfejlesztett grafikai motorját hivatott bemutatni, megfűszerezve némi szerelmi kalanddal:) Bizony-bizony, apró simeink közt elcsattan az első csók... Hát nem romantikus?:)

   

    The Sims 2 weboldal

  Will Wright virtuális babaháza több milliós eladási adatokkal és expanziók tucatjával a háta mögött hamarosan folytatódik. A második epizód 2004 elején jelenik meg, s az eddig kiadott képek és videók tanúsága szerint jóval kiforrottabb lesz, mint elődje. A feltúrbózott grafika mellett az alapjáték bosszantó gyermekbetegségeit is sikerült orvosolni, kezdve a hétvége bevezetésétől egészen az öregedésig. Aki bővebb információra vágyik, látogassa meg a frissiben megnyitott hivatalos weboldalt, ahol az említett tudásanyag mellett számtalan képpel és videóval lehet gazdagabb.
   

   

    Sims 2 videó

  Bár már egy ideje véget ért a lipcsei Games Convention, még mindig szállingóznak az újabbnál újabb felvételek. A mai termésből magasan kiemelkedik a 12 percnyi játék közben készült kézikamerás Sims 2 felvétel. Mielőtt az Antisimses tábor megkövezne, el kell mondanom, hogy nem szeretem Will Wright babaházát de látva az egyre impresszívebb képeket a folytatásból, kezdek elcsábulni. Ez a Sims már nem az a Sims, mindenképp érdemes egy próbára. A videót letölthetitek innen, megéri!

   

    Újabb The Sims 2 video

  Most legszivesebben én is ezt csinálnám ebben a tökizzasztó melegben:DHamarosan ismét egy Sims jelenik meg és kerül fel az eladási listák élére. Gondolom ezt a kis előrejelzést ti is így gondoljátok. Az első részeket, a kiegészítőkkel együtt már biztosan végig tolták a tulajok, és alig várják, hogy megvehessék a fejlettebb The Sims 2-t. Azt sajnos még nem tudjuk ez mikor következik be, de addig is itt egy újabb movie a játékból. 
   
   2003. mjus erda  

  2003/05/07 18:30 -

    The Sims 2 - az első képek

  A nemrég bejelentésre került The Sims 2 már be is mutatkozott négy új vizualitás formájában, melyeket teljes pompájában most iziben megcsodálhattok a jobb oldalon. Kommentként csupán annyit, hogy bár a képek alapján a látványvilága nem sokat csiszolódott, a fentebb ábrázolt házi bulis csetepaté nálam egy gondolati láncreakciót indított el, melyet végül gonosz vigyorral zároltam... lehet ezentúl az ellentábor is kiélheti a Sims által indukált frusztrációt, és a játék (majdnem) egyetemes elfogadásra találtatik majd?
   

   

    Sims 2!

  Sims rajongók figyeljetek, Antisims-esek készüljetek! Most érkezett ugyanis a sajtóközlemény, mely szerint a Maxis-nál készül a Sims 2, vagyis a komoly szinten rekord eladásokat produkáló életszimulátor folytatása. Az előzetes infók szerint még életszerűbb élményben lehet majd részünk, hiszen bekerül a buliba a DNS is, tehát tulajdonságaink öröklődnek gyermekeink felé, valamint mi is változunk annak függvényben, hogy mit teszünk/hogyan viselkedünk. Emellett bekerül a képbe, az ún. 'Life Score' is, ami azt mutatja, hogy mennyire jól tevékenykedünk életünk során. Továbbá sokkal inkább figyelnek majd emberkéink a körülöttük történő eseményekre, és sokkal komplexebb emberi kapcsolatok kialakítására is képesek lesznek.
  Grafikailag is megváltozik a sikerprogram, hiszen egy teljesen új 3D-s motorba bújtatják bele. Természetesen még több tárgyat kapunk majd, új lehetőségeket építkezésnél, valamint egy teljesen megújult "Create-A-Sim" funkciót, amelyben karakterünket a legapróbb részletig átdolgozhatjuk. Nos akkor lehet kötni a fogadásokat, hogy ehhez hány kiegészítő érkezik majd...Még több infó majd az E3-n.
   

  Hozzászólások

  Hozzászólás megtekintése

  Hozzászólások megtekintése

  sundika27@citromail.hu

  (kaszás klaudia, 2011.10.15 14:44)

  zora09@freemail.hu

  (zora09(Sims 2 imádó), 2010.07.06 13:05)

  én tudok 1 oldalt amin sims 2 játékokkal lehet játszani,de ott csak demok-kal lehet:http://sims2game.info/ ezt írd be ha játszani akarsz

  ...

  (Kitti, 2010.04.24 18:39)

  Szija,fent írtad hogy nehéz pénz szerezni,már pedig nem.=| tessék itt a kód amivel annyi pénzed lessz amennyit akarasz:motherlode.(: na helóóka.: DD

  csók

  (tarjány, 2009.11.01 16:36)

  jó kép amelyiken csókolóznak

  játékok

  (Adrienn, 2009.10.19 18:12)

  sziasztok!nem tud vki olyan honlapot ahol lehet sims játékkal játszani?
  ha igen itt az emailcímem:rienna9@vipmail.hu

  kevinmester@citromail.hu

  (kevin, 2009.09.07 15:07)

  vkjlfdyhadhglfdglkfdjlhgvjdklférs jnujprátguoroptuggggggguuggg uuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

  Túrkeve

  (Szőke Tünde, 2009.05.15 18:19)

  haxD

  (erdei helga, 2009.05.09 12:35)

  NEMTUDJAVALAKI HOGY MEJIK OLDALON LEHET SIMS2 JÁTÉKOKON JÁTSZANI