Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 
 

Újabb teraszt kellett építeni a Sensation White-ra

A május harmadikai első hazai Sensation White partyra – a nagy érdeklődésre való tekintettel – újabb Deluxe-jegyeket bocsátanak forgalomba. A speciális teraszokra kizárólag ezzel a Deluxe-kiadással lehet feljutni.

 

Miután négy héttel az esemény előtt az összes eredetileg áruba bocsátott Deluxe-jegy elfogyott, a szervezők most újabb teraszok építését határozták el. Így a huszonötezer forintos jegyek, melyek a négy Deluxe-terembe is bejutást biztosítanak, várhatólag még április elején megvásárolhatóak lesznek.
 
 
A szervezők szerint további Deluxe-teraszbővítésre már nincs lehetőség, így aki kiemelt helyről szeretné élvezni a Sensation White májusi rendezvényét, annak sietnie kell a jegyvásárlással. A partyzók háromféle lehetőség közül választhatnak, a normál jegyeken kívül a speciális igényeket kielégítő Deluxe- és VIP jegyek is vásárolhatók.
 
 
 
Az utóbbi két jegy tulajdonosai saját ruhatárral rendelkeznek, ezen kívül a Deluxe-jegyekkel rendelkezésükre áll egy speciális terasz. Emellett a bulizásban elfáradt Deluxe-jegyek gazdáit chillout és lounge zenékkel fogadja a négy berendezett különterem.
 
A VIP vendégek részére egy exkluzív, emelvényre épített terasz áll rendelkezésre, ahonnan a show egészére rá lehet látni. Önálló bárjukban hostessek gondoskodnak a korlátlan étel- és italfogyasztásról.

 

Sensation White: minden, amit tudnod kell

A rendezvény múltjának bemutatásán túl most azt is megmondjuk Nektek, milyen ruhát vehettek fel, hol parkolhattok és lesz-e ruhatár. Persze az Oakenfold - Ingrosso - Sander K - Picotto - Le Grand csapatot is bemutatjuk!

 

Sensation White
2008. május 3.
Papp László Budapest Sportaréna

Sensation partyt elsőként Hollandiában rendeztek 2000-ben, ezen mintegy húszezren táncoltak egyszerre. A következő évtől bevezették a kötelező fehér ruhát és ettől kezdve a Sensation White partyk meghódították a holland közönséget. Májusban végre a magyar közönség is megismerheti a Sensation White-feelinget. A már korábban bejelentett Sebastian Ingrosso és Fedde Le Grand mellett immár biztosan eljön Paul Oakenfold, Sander Kleinenberg és Mauro Picotto is.

Az alábbiakban a fellépő dj-kről olvashattok egy-egy rövid bemutatást:

Fedde Le Grand (Hollandia): Az új őrület – a jövő zenéje

A hollandnak a Put Your Hands Up for Detroit hozta meg a nemzetközi elismerést, még 2006-ban. A világklasszis dj általában a partykon is jól táncolható, energikus, némi electróval fűszerezett house-t játszik. A Fedde-féle stílus valóságos új őrületet hozott a népszerű elektronikus zenék világába, sokak szerint az ő zenéje jelenti a jövőt a klubzenék számára. Idén is a világ legnagyobb fesztiváljain áll a dj-pultba, több Sensation White-rendezvényen lesz sztárvendég, továbbá turnézni fog Dél-Amerikában, Ázsiában és Amerikában. Két dán dj-díjat és az ausztrál MTV díját is elnyerte 2007-ben. A múlt évben a DJ Mag százas listáján a rangos 22. helyet szerezte meg, ráadásul a legjobb új belépőként.

Paul Oakenfold (Nagy-Britannia): Fenegyerekből popherceg

Május harmadikán Budapesten lesz Paul Oakenfold debütálása a Sensation White-on. A pophercegként is emlegetett Paul Oakenfold már nagyon régen az egyik legfontosabb, ha nem a legfontosabb név a modern klubkultúrában. Még azok is ismerik, akik nem jártasak a dj-k világában. Akik mégis azt hiszik, hogy nem hallották még a művészt, azok is találkoztak a zenéjével, olyan szupermárkák reklámjaiban, mint a például a Coca-Cola, a Toyota, a Motorola és a Saab. Jó ideje már filmzenéket is készít, az ő nevéhez fűződik például a Kardhal, a Mátrix – Újratöltve, sőt még a Big Brother anyagát is ő írta.

A 2007-es év sűrű volt Oakenfoldnak, a nagyszabású rendezvények mellett - fellépett a Hollywood Bowl-ban és a Red Sox Stadionban - egy dokumentum-DVD kiadásával (Paul Oakenfold 24:7) és a régóta várt greatest hits válogatásának elkészítésével volt elfoglalva, melyet egy nagy amerikai turné követett. Oakenfold pályafutásából kiderül, hogyan lesz egy londoni soul-fenegyerekből világhírű dj, producer és remixer, aki olyan nevekkel dolgozhat együtt, mint a U2, a Massive Attack, a The Cure, a New Order vagy épp Madonna.

Sander Kleinenberg (Hollandia): A hágai házmester, a bolygó hollandi

Aki hallgatott már house-t, biztosan ismeri Sander Kleinenberg nevét. Ahonnan származik, vagyis Hága, az ellentmondások városa. Egyrészt Hollandia politikai központja, a felső tízezer városa, ahol elsötétített luxuslimuzinok jönnek-mennek az utakon, másfelől a holland dance-élet szíve, ahol számos underground ikon (például Pako & Frederik vagy Vincent de Moor) bázisa található. Idevalósi a progressszív-house egyik legismertebb mestere, Sander Kleinenberg is.

1987-ben, alig tizenöt évesen állt először a lemezjátszók mögé. Dj-ként igazi "bolygó hollandi" módjára viselkedik, állandóan utazik – főleg Európában. Olyan híres helyeken visszatérő vendég, mint a párizsi Rex, az ibizai Space és az Antwerpeni Caf d"Anvers, hogy csak néhányat említsünk. Stílusa az évek során kiforrottá vált: a különleges funky alapokra sötétebb tónusú, szexi brit groove-okat ereszt rá, mindezt egy kis trance-szel feldobva. Szettjeiben sohasem parketthimnuszokat dobál egymás után, szívesebben "ingerli" a hallgatóságot, mielőtt kirúgatná velük a falakat. A legjobb éve alighanem a 2003-as volt, ekkor a slágerlisták élére kerültek a Lamyának és Justin Timberlake-nek készített remixei, továbbá megalapította saját kiadóját, a Little Mountaint. Nemrég csatlakozott Lee Burridge 365 elnevezésű gigantikus turnévállalkozásához, melyből egy duplacédé is született, Everybody! On Tour címmel.

Mauro Picotto (Olaszország): Az avantgárd átváltozóművész

Picotto egy kis észak-olasz faluban született Torinó mellett. Már első száma, a Ride on Time sláger lett, így hamar megindult az úton és a világ egyik legismertebb producere lett. Első saját lemeze a We Gonna Get és az azt követő ’96-os Bakerloo Symphony is több hétig tanyázott az olasz slágerlisták csúcsán. 1998-ban alkotta meg a legendás angol klub, a Gatecrasher himnuszát, a Lizard-ot, majd jött két világsláger, az Iguana és a Komodo. 2000-ben a The Double Album, 2002-ben pedig a The Others című lemeze tette még ismertebbé a nevét immáron az egész világon. Freddie Mercury, a Pet Shop Boys és a U2 remixei után hangzásvilágát sokan másolni kezdték, ezért Mauro a trance-től a techno-hoz nyergelt, hogy az új stílussal is kivívja magának az elismerést. 2007-ben egy új dalt, a Maybe, Maybe Not-ot és egy új albumot, a Now and Then-t tette közkincsé. Ezt követte egy forró nyár után a Meganite Compilation 4 album és DVD.

Sebastian Ingrosso (Svédország): A svédek fehér aranya

„Ha nem mozgatom a seggem, nem is történhet semmi.” - ezt nyilatkozta magáról a svéd house-szcéna világszerte elismert alakja. Sebastian Ingrosso gyerekkori barátjával, Steve Angellóval sokáig próbálgatták, mit is szeretnének igazán csinálni: hiphop, funk, soul, techno, lounge, sőt még filmzenéket is készítettek. Fiatalkori tehetségüket később a house zene iránti szerelmük követte. Sebastian Ingrosso zenei világáról a következők mondhatóak el: energiával teli, bájos, elragadó, arra hivatott, hogy szétpörgesse a bulit.

A legfelkapottabb house-formáció, a Swedish House Mafia tagjai: Sebastian Ingrosso, Steve Angello, Axwell és Eric Prydz. Ahol ők játszanak, ott mindig maradandó élménnyel lesz gazdagabb a közönség. Mindig érződik a baráti kapcsolat és a house zene iránti szerelmük kiváló minőségű szettjeikben. Sebastian nemzetközi karrierjének építésében nagy szerepet játszott, hogy Erick Morillo Subliminal Session nevű partyján 2005-től felléptek Angellóval együtt a neves ibizai Pachában. A Subliminal Session 8 válogatásalbumot is Steve Angellóval együtt készítették, ami hatalmas sikereket aratott a nemzetközi zenei szcénában. Ezután a Mixmag címlapjára kerültek és Essential mixet készítettek Pete Tong népszerű és elismert rádióműsorába. A legkedvesebb Ingrosso számára mégis Svédország legnépszerűbb rádióműsorának, a Dance Music Artist of the Year címnek az elnyerése volt, melyet előtte éppen Eric Prydz kapott meg.

Az alábbiakban néhány igen fontos információt olvashattok a buliról!

Dresscode

Alsó- és felsőruházatod is legyen fehér, a cipőd lehet más szinű is. A ruházaton a kis feliratok, logók természetesen lehetnek bármilyen színűek. Farmert ne vegyél föl. A Sensation látogatóinak be kell tartaniuk ezt a dresscode-ot, különben nem léphetnek a rendezvényre, még érvényes belépőjeggyel sem.

Ruhatár

Az Arénában korlátozottan áll rendelkezésre ruhatár. Lehetőségek szerint hagyjátok a nagyobb méretű táskákat, kabátokat stb. az autóban, vagy a vonatállomások csomagmegőrzőjében.

Minimális életkor
Az eseményen csak a  18. életévüket betöltöttek vehetnek részt. Ezt a kapuknál ellenőrizzük. Az életkort igazoló irat felmutatása kötelező!

Fotózás és videó
Telefonok és kompakt kisgépek (nem cserélhető objektívvel) használata engedélyezett.

Megközelítés

A Papp László Budapest Sportaréna a főváros egyik legforgalmasabb csomópontjában található, huszonöt percre van a Ferihegyi repülőtértől és kétpercnyire a Stadionok metrómegállótól. Megközelíthető 30-as és 95-ös busszal, 75-ös és 80-as trolival, 1-es villamossal, valamint gépkocsival (1160 férőhely áll a fedett, őrzött parkolóban az idelátogatók rendelkezésére). Az épületbe a Kerepesi út, illetve a Hungária körút felől és a parkolóházból, a feljáratokon keresztül lehet bejutni.

Parkolás
Parkolási lehetőség az Aréna mélygarázsában, 1000 forintos áron, illetve a környező utcákban.


Információ, szervező
Showtime Budapest Kft.
Tel: +36-1-354-0224
Fax: +36-1-354-0230
office@showtimebudapest.hu


Fogyóban a deluxe jegyek a Sensation White-ra

A rendezvény háromféle típusú jegyet kínál az odalátogatóknak, a normál jegyeken kívül deluxe és VIP jegyek is kaphatóak, melyekkel extra szolgáltatások vehetők igénybe - a VIP jegyekhez saját terasz és hostess is jár

 

A május 3-ai első budapesti Sensation White-ra a speciális igényeket kielégítő Deluxe-jegyek szinte teljesen elfogytak elővételben - bulira a világ számos részéről, köztük az amerikai kontinensről is érkeznek látogatók.
 
Külföldieknek értékesítették az eladott jegyek mintegy harmadát, ráadásul nemcsak a szomszédos országokból, hanem szinte az összes nyugat-európai országból érkeznek bulizók a hazai rendezvényre. Emellett az óceánon túlról, többek közt az Egyesült Államokból és Venezuelából is rendeltek jegyeket a nagyszabású fehér partyra!

A Sensation White rendezvény háromféle típusú jegyet kínál az odalátogatóknak. A normál jegyeken kívül deluxe és vipjegyek is igényelhetők. A deluxe jegyek számát nemrég bővíteni kellett, de így is már  a kilencven százalékuk elkelt, így aztán aki ilyet szeretne vásárolni, annak igencsak sietnie kell. A jegyekkel külön bejáraton lehet bejutni a saját ruhatárhoz, ezen kívül a deluxe jegy a nagyteremben feljutást enged a speciális deluxe teraszra, mindezek mellett pedig négy berendezett különterem várja a lazulni vágyókat chillout és lounge zenei háttérrel. A normál jegyek ára 15.000 Ft, a deluxe jegyekhez 25.000 FT-ért lehet hozzájutni.

 

A VIP csomag egy nyolc fő befogadására képes exkluzív, emelvényre épített saját teraszt jelent, mely hat méterrel a küzdőtér szintje felett tökéletes rálátást nyújt a tömegre és a díszletekre. A VIP terasz vendégei külön parkolóból, külön bejáraton keresztül jutnak az Arénába, ahol Sensation ajándékcsomagot kapnak.

A VIP vendégek természetesen a deluxe lounge termeket is látogathatják, plusz saját, önálló bárjukban hostessek gondoskodnak a korlátlan ital- és snackfogyasztásról. Ezekből a VIP teraszokból már csak hat darab vár gazdára...

Sensation White partik

2008. január 17.


 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

online casino real money qmcfl

(Aizqdreody, 2018.07.06 12:36)

online casino games <a href="https://onlinecasinoplay.us.org/">online casino</a> slots for real money <a href=" https://onlinecasinoplay.us.org/">online casino real money</a> | [url=https://onlinecasinoplay.us.org/]casino real money[/url] [url=https://onlinecasinoplay.us.org/]slots for real money[/url]