Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 újra divatba jött a póker!!!!!!

Én imádok pókerezni, igaz onlájn csak játékpénzzel játszom. Mindenkinek ajánlom akedvenc oldalamat: www. PokerStar.com

Egy ingyen letölthető progammal itt gyakorolhatod és fejlesztheted póker tudásod. 

 Próbáld ki!!!!!!

Pókerjátékok

A PokerStarsnál kedvenc pókerjátékaid mindegyikét több ezer másik játékossal játszhatod a nap huszonnégy órájában. Számodra a legfontosabb előny: bármilyen típusú játékot szeretnél játszani bármilyen limittel, mindig ellenfelekkel zsúfolt asztalokat találsz.

A következőkben a PokerStarsnál játszható játékváltozatok listája szerepel.

Texas Holdem póker

A PokerStarsnál kedvenc pókerjátékaid mindegyikét több ezer másik játékossal játszhatod a nap huszonnégy órájában. Számodra a legfontosabb előny: bármilyen típusú játékot szeretnél játszani bármilyen limittel, mindig ellenfelekkel zsúfolt asztalokat találsz.

A következőkben a PokerStarsnál játszható játékváltozatok listája szerepel.

Texas Holdem póker

A Fix Limit, Pot Limit és No Limit formában játszható A Fix Limit, Pot Limit és No Limit formában játszható Texas Holdem az a játék, amelyben három WSOP-bajnokunk is elnyerte a koronát. Ez a változat a póker világában messze a legnépszerűbb, ezért nálunk amellett, hogy készpénzes játék formájában bármelyik pillanatban számtalan asztalnál játszható, a hetente megrendezett több száz versenyen is részt vehetsz.

Omaha póker

Az Omaha Holdem néhány jellemzője hasonlít a Texas Holdeméhez, ugyanakkor a játékosok több zárt lapot kapnak, és a kezeknek az adott játékos zárt lapjaiból pontosan kettőt, míg az asztalról származó lapokból pontosan hármat kell tartalmazniuk. (A Texas Holdem szabályai ezen a ponton eltérőek: nem számít, hogy a kéz lapjaiból mennyi zárt, illetve mennyi származik az asztalról.)

Omaha High

Az Omaha High játék, különösen annak Pot Limit változata, népszerű pókerjáték Európában. A PokerStars játékosai az Omahát bárhonnan játszhatják Fix Limit és Pot Limit változatban is.

Omaha High Low

Túlzás nélkül kijelenthető, hogy az Omaha High Low, más néven Omaha Eight ma a világ második legnépszerűbb pókerjátéka. Játékosaink Fix Limit, Pot Limit és No Limit változatban egyaránt játszhatják.

Seven Card Stud játékok

A Texas Holdem népszerűségének közelmúltban bekövetkezett növekedését megelőzően a Seven Card Stud több éven át vezette a leggyakrabban játszott pókerjátékok listáját. A PokerStars Seven Card Studnak helyet adó asztalainál számtalan lehetőség közül lehet választani, ideértve a limitek széles skáláját is.

Seven Card Stud High Low

Az osztott potos Seven Card Stud, Hi Lo a klasszikus játék egyedi módosítással játszott változata. Ha kedveled a Seven Card Studot vagy az Omaha Hi Lo-t, nézz be a Seven Card Stud, Hi Lo asztalokhoz! A játék limites formában játszható.

Amennyiben a fenti játékok szabályait illetően bármilyen kérdésed van, feltétlenül olvasd át a Pókerszabályokat, illetve A pókerkezek rangsorolását is!

Razz (Seven Card Stud Low)

Ha úgy érzed, hogy soha egyetlen kezet sem tudsz összehozni, akkor a Razz a neked való játék. A Seven Card Lowballnak ebben a változatában a lehető legrosszabb kézzel próbálkozva is van esélyed a nyerésre.

HORSE (vegyes játék)

A HORSE (Holdem, Omaha, Razz, Seven Card Stud, Seven Card Stud 8-or-better kombinált játék, így lehetőséged nyílik annak bizonyítására, hogy a póker valamennyi változatában otthonosan mozogsz. Ha meguntad, hogy egyszerre csak egy játékot játszol, próbáld ki HORSE-t, hogy csiszold pókerkészségedet!

Five Card Draw

A Five Card Draw az a játék, amit a legtöbben gyerekkorukban a konyhaasztalnál játszottak. Miközben felidézi a pókerrel kapcsolatos régi emlékeket, ez a klasszikus játék a nyerés esélyével is kecsegtet.

2-7 Triple Draw

A Kansas City Lowball néven is ismert 2-7 Triple Draw arra kényszeríti a játékosokat, hogy három húzással a lehető legalacsonyabb kezet hozzák össze.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Radnovce

(zoltan bari, 2013.07.08 00:26)

tekxas holden poker

Re: Radnovce

(zoltan bari, 2013.07.08 00:29)

Radnovce

(zoltan bari, 2013.07.08 00:27)

tekxas holden poker

4334

(rezmuvesgyula, 2012.02.29 12:44)

pokersar

4334

(rezmuvesgy, 2012.02.29 12:41)

pokerstar

dunaujváros

(tütyi66, 2008.10.16 23:10)

szeretem a pokert